fbpx

 
NU IN VERKOOP > KLOOSTER PENTHOUSE!
U wilt wonen in een rustige omgeving met veel ruimte en natuur. Met een prachtig uitzicht. Dicht bij het bruisende stadsleven. In een luxe en liefst ook nog bijzondere woning. Onmogelijk? Zeker niet: in de voormalige kloosterkapel Joseph Staete aan de rand van het Limburgse Steyl komen al uw woonwensen uit. Maak kennis met misschien wel de mooiste woonlocatie van Nederland!

 

KLIK HIER voor de beschikbare appartementen

Karakteristieke woningen

We vallen maar meteen met de deur in huis. Want wat u daarachter ziet, overtreft uw stoutste verwachtingen. Joseph Staete is een neogotische kloosterkapel uit 1901. De buitenkant is onlangs geheel gerestaureerd, binnenin is het volledig gerenoveerd. Met behoud van alle karakteristieke elementen. De sierlijke bogen, houten pilaren, prachtige mozaïekvloeren, hoge plafonds met ornamenten en fraaie glas-in-loodpartijen: ze zijn er allemaal nog. In de gangen en het trappenhuis, maar ook in de appartementen zorgen ze voor een waanzinnig mooie sfeer.

 

18 verschillende appartementen

Joseph Staete bestaat uit 18 appartementen. Doordat bij het ontwerp uitgegaan is van de oorspronkelijke contouren van de kapel, zijn niet twee woningen hetzelfde. Er zijn ruime appartementen met twee slaapkamers, voor een alleenstaande is er een eenkamerappartement. Enkele woningen bestaan uit twee etages, waarbij u het ruime souterrain bijvoorbeeld kunt gebruiken om een beroep aan huis uit te oefenen. De overeenkomsten in de appartementen zijn de chique uitstraling, de hoogwaardige afwerking, de ruime balkons en het schitterende uitzicht.

 

Unieke ligging

Vanuit uw appartement kijkt u deels uit op de Maas en op uw 'eigen' riante tuin van zo'n 6,5 hectare groot. Joseph Staete ligt namelijk op Domein Moubis. Dit landgoed ligt ingesloten tussen een lange lindenlaan, de Aalsbeekvallei met prachtige bossen en de Maas. Het landgoed, waar ook villa's en twee-onder-eenkapwoningen staan, biedt een mooie afwisseling tussen dichte historische bebossing en open groene ruimtes. Van hieruit bent u lopend in een paar minuten in de kern van Steyl. Dit dorp staat bekend om zijn prachtige ligging aan de Maas en zijn historische kloostergebouwen.

 

Bruisend stadsleven dichtbij

In Joseph Staete en Steyl waant u zich iedere dag op vakantie, ver weg van de bewoonde wereld. Toch is die heel dichtbij. Binnen één minuut bent u op de snelweg (A73). Venlo, uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2013-2015, is slechts zeven minuten rijden, Roermond is nog geen twintig minuten ver en in grote steden als bijvoorbeeld Maastricht, Eindhoven, Keulen en Düsseldorf bent u binnen drie kwartier. Alle faciliteiten zijn dus dichtbij. Maar u kunt natuurlijk ook lekker op uw 'eigen' landgoed blijven. Op uw balkon of met andere bewoners in het gezamenlijke Knookenhuisje. Genieten van gezellig gezelschap, een goed glas wijn en het uitzicht over de Maas.... Hmmm, heerlijk.

 

Klaar om in te wonen!

Het Brabantse Bouwbedrijf Van de Ven is eigenaar van Joseph Staete. Dit bijna 90-jaar oude gerenommeerde familiebedrijf begeleidt u graag naar uw nieuwe woning. Wilt u een ruimte aanpassen? Heeft u ideeën over de aankleding, wilt u de inrichting van de keuken bespreken of wenst u hulp bij de verhuizing? De specialisten van Bouwbedrijf Van de Ven adviseren u en kunnen uw woonwensen realiseren. Als zij het van A tot en met Z voor u regelen, kunt u straks zorgeloos verhuizen.

KLIK HIER voor de beschikbare appartementen

JS-logo

Ga naar boven